Skit i avloppet igen

Jag har länge tyckt att det har runnit ner dåligt i duschen. Jag är en riktig snabbduschare men ändå så står jag i en 5-centimeters bassäng när jag ska gå ut. Det känns lite olustigt, tänk om det skulle rinna över och komma ut i hallen på trägolvet. Det hade inte varit roligt… Ett problem till att jag tror att det rinner dåligt är att tvättmaskinen töms i samma avlopp så det är en massa damm, ludd, hår och andra restprodukter som åker ner däri. Och när tvättmaskinen töms är det väldigt mycket vatten som töms på samma gång och det vattnet vill jag inte ha i hallen. Så precis därför kontaktade jag JoJo Teknik o Service i Hultsfred att fixa avloppet. Jag ringde på morgonen och de var ute innan lunch, tog en titt och rättade till det. Någonting rensades bort och byttes och problemet var borta för alltid. Nu är det inte i närheten av en bassäng efter jag duschat, det är snarare som en virvel som slukar vattnet så fort det nuddar duschgolvet. Det passar mig utmärkt. JoJo Teknik o Service är ett företag som sysslar med just avlopp och trädgårdsarbete bland annat. De är aktiva i Hultsfred och Vimmerby bland annat. Jag kan intyga att de löser dina problem med avlopp i Hultsfred och kringliggande orter!

Du gillar kanske också...