Osäkerhet inför förlossning

jag och min flickvän väntar barn och det ska födas i höst. Vi är ganska unga och min flickvän är ganska orolig inför förlossningen och allt vad det innebär. Och jag förstår henne. Vi har ändå försökt att prata om det för att avskräcka tanken utav det och för att få det att bli en naturlig sak. Jag tror att det har hjälp lite grann men det har inte riktigt räckt. Så därför har vi kommit i kontakt med ett företag som heter Jordemor Åsa Österberg AB, hon är en barnmorska i Norrköping som förbereder och arbetar med oss för att göra min flickvän mer lugn och stabil inför förlossningen. Företaget som vi har kontakt med finns för de i behov i Norrköping, Motala och Linköping bland annat. Och hon kommer att vara med oss ända fram till förlossningen när det behövs. Det har varit förberedande samtal, ultraljud, avslappning- och andningsövningar bland annat. Hennes hjälp har gjort oss mycket starkare och min flickvän har numera en annan attityd och säkerhet kring det vilket känns väldigt skönt för oss båda. Nu har vi verkligen insett vikten av en duktig och omhändertagande barnmorska och det är vi väldigt tacksamma för.

Du gillar kanske också...