Hittat ett perfekt ställe för Smulan

Smulan är min älskade lilla katt, hon fyller tre år idag och det ska jag fira. Min väninna Eivor har länge pratat om en djuraffär som hon brukar besöka, den ligger i Sunne. Hon har själv ingen katt men en liten hund som heter Bosse. Hon har i flera år pratat om denna djuraffär och på bemärkelsedagen tänkte jag att det var värt att ge det ett besök. Och det var inte det sista vill jag lova! Affären heter Carinas Klo o Klös och har ett väldigt utbud för katter, hundar och alla möjliga djur. Smulan fick senare en liten korg, en lekboll och ett speciellt kattgodis som expediten rekommenderade. Nu har jag precis kommit hem därifrån och kommer att säga åt alla mina vänner att ta en titt förbi där. Annars har jag tyckt att det har varit svårt med djuraffärer, det är ofta oerfaren och ung personal som varken kan ge råd på olika typer av mat och liknande men på Carinas Klo o Klös hade de väldigt bra koll på den fronten. Så om du, precis som jag, har haft svårt att hitta en bra djuraffär för din bästa vän, besök denna djuraffär och jag garanterar att du kommer att bli nöjd!

Du gillar kanske också...