Är ditt företag i behov av en effektiv ledare?

Jag sitter på ett stort företag där ledningen ibland har en ganska ineffektiv process till att ta beslut och föra bolaget vidare. De är gamla i branschen och vet hur det ska gå till. Det är tröttsamt enligt mig, jag kan på egen hand driva ett projekt som de kräver att tre personer ska göra där alla beslut ska tas av ett överhuvud. Det är sanslöst. Jag har försökt driva på vissa projekt men det tar bara energi och jag har insett att det inte tjänar något till. Vad som däremot har lönat sig är att driva på för en utomstående organisation att gå in i beslutsprocessen. Jag tog ställning till det och yrkade på att företaget skulle ta in en tredje part för att driva på vissa projekt, vilket de tillslut gjorde. jag tror att de kände sig säkrare till att göra det om det kom en sakkunnig i att fatta beslut, som kunde branschen och där projektledning var deras jobb. Jag kontaktade ATH Projektledning AB i Solna vilka senare kom att driva projektet som jag och ett antal medarbetare satt på. De erbjuder sina tjänster inom projektledning för företag i Stockholmsområdet, Norrort, Solna och Söderort bland annat. De har bred erfarenhet och bredd på kunskap och arbetsområden.

Du gillar kanske också...